Bratislava 10.05.2006

Zákazníci Slovanetu si sami volia, koľko budú platiť

Bratislava, 10. mája 2006 – Slovanet prichádza s viacerými zmenami v telefonovaní. Do ponuky zaradil špeciálny volací program Ušetrite Dohodou, ktorý klientovi umožňuje určiť si výšku mesačného poplatku stanovením minimálneho hovorného. Program ponúka flexibilitu, ale najmä veľmi nízke ceny v porovnaní s relevantnou konkurenciou. Za minútu medzimestského hovoru zaplatí zákazník v slabej prevádzke iba 1 Sk, v silnej len 1,50 Sk a do slovenských mobilných sietí môže klient cez deň volať až o 40% lacnejšie, už za 5,20 Sk/min. Okrem vysokých úspor program prináša aj väčšiu voľnosť v telefonovaní, lebo zákazník môže volať ešte viac ako doteraz.
Slovanet priniesol zmeny aj do programov Ušetrite Viac, ktoré ponúkajú telefonovanie cez internet. Ako jediný teraz dáva klientom možnosť získať IP telefón alebo tzv. VoIP bránu iba za 1 Sk, k tomu 20-percentné zľavy na volania do 5 vybraných zahraničných destinácií, no zákazník môže dostať i zriadenie služby za 1 Sk či korunový mesačný paušál na celý rok. Internetové telefonovanie znamená ešte výhodnejšie ceny ako pri volaní cez pevnú linku. Do zahraničia sa klient vďaka zľavám dovolá už za 1,50 Sk/min, v rámci siete Slovanetu telefonuje zadarmo. Okrem toho, ak si objedná telefonovanie a internet v Slovanete spolu, všetko vybaví naraz, poplatky bude mať na jednej faktúre a zároveň za volací program nebude platiť žiaden paušál.
V programoch klasického aj internetového telefonovania ponúka Slovanet svojim zákazníkom ešte jednu výhodu. Klient, ktorý odporučí služby Slovanetu a získa tak pre volacie programy nového zákazníka, dostane za každého z nich bonus. Ten mu po dobu jedného roka prinesie mesačnú zľavu vo výške 10% z paušálu alebo minimálneho hovorného, ktoré si vybral nový klient.