Bratislava 06.10.2003

Úspešný predaj neobmedzených produktov ADSL

Bratislava, 6. október – 2003 Od začiatku predaja nových produktov sa zvýšil počet DSL klientov Slovanetu o 21 percent. Lákadlom bola akciová ponuka s modemom za korunu a nulovým zriaďovacím poplatkom, ktorú Slovanet predĺžil do polovice októbra. Atraktívne pripojenie bez dátových obmedzení počas pracovnej doby GoDSL Office oslovilo mnohé firmy. Ich úspora na telefónom účte je skutočne výrazná, pričom získavajú neobmedzené pripojenie počas celého dňa a výrazne vyššiu rýchlosť ako pri ISDN. Neobmedzené sťahovanie dát od šiestej večer do polnoci GoDSL Home si našlo záujemcov medzi domácnosťami i napriek tomu, že tie uprednostňujú lacnejšie typy pripojenia.

“Väčšina nových klientov oceňuje našu snahu priniesť dostupné neobmedzené produkty práve v dennej hodine, keď to užívatelia najviac potrebujú. V súčasnosti je to jediná ponuka vychádzajúca zo skutočných potrieb trhu. Mnohé firmy zrušili svoje ISDN pripojenie a kupujú si GoDSL Office, ktoré pre nich znamená výraznú úsporu,” hovorí Roman Greguš, marketingový riaditeľ Slovanetu. “Snažíme sa pre domácnosti ponúknuť lacnejšie riešenia, avšak zdola sme ohraničení veľkoobchodným modelom ST, takže náš manévrovací priestor je veľmi obmedzený. Veríme, že ďalší vývoj na trhu spolu s rokovaniami s ST prinesú i domácnostiam cenovo dostupný variant.

Spoločnosť Slovanet, ktorá je jedným z najväčších poskytovateľov ADSL na Slovensku, ponúkla začiatkom septembra nové produkty GoDSL Office a GoDSL Home. Oba poskytujú vo  vymedzenom čase neobmedzený prenos dát. Na súčasnom trhu ADSL s veľmi podobnými produktami je to výnimočná ponuka, ktorá oslovuje mnohých zákazníkov. Slovanet predlžuje do polovice októbra akciovú ponuku, v ktorej zákazník získava ADSL modem za 1 Sk a neplatí zriaďovací poplatok Slovanetu.