Bratislava 29.09.2005

Telefonovanie opäť zlacnelo

Bratislava, 29. september 2005 – Slovanet sa aj v poskytovaní telefonovania vybral cestou najnižších cien. Konkurenti Slovanetu preto tiež musia svoje ceny tlačiť nadol, vďaka čomu sa počet užívateľov hlasových služieb od alternatívnych operátorov neustále zvyšuje. Počet užívateľov nových volacích programov Slovanetu dosiahne už v najbližších dňoch prvú tisícku.
„Naše volacie programy Ušetrite sú od 1. októbra ešte lacnejšie. Zákazníci môžu uskutočňovať miestne aj medzimestské hovory v silnej prevádzke len za 1,80 Sk/min. alebo hovory do mobilných sietí za 5,90 Sk/min. Do väčšiny európskych krajín a USA môžu telefonovať za rovnakú cenu ako napríklad do Českej republiky,“ vysvetľuje Juraj Kováčik, obchodný riaditeľ Slovanetu. „Taktiež sme definitívne rozšírili slabú prevádzku na víkendy a sviatky, čím užívatelia tiež dosiahnu výraznú úsporu,“ dodáva J. Kováčik.
Volacie programy Ušetrite sa od seba odlišujú výškou benefitu, ktorý môže klient od Slovanetu získať za zvýhodnenú cenu a tiež výškou minimálneho hovorného. Záujemcovia si ich môžu objednať telefonicky na 0800 608 608, prostredníctvom e-mailu na infolinka@slovanet.net, on-line objednávkou na stránke www.slovanet.sk alebo vo všetkých pobočkách Slovanetu a u autorizovaných predajcov.