Bratislava 12.11.2013

So Slovanetom si vyskúšate internet, televíziu alebo balík na 3 mesiace len za 1 euro!

Bratislava, 12. november 2013 – Slovanet pre zákazníkov na vianočné obdobie pripravil akciovú ponuku, ktorá im zabezpečí nerušené a príjemné zimné obdobie strávené s obľúbenými televíznymi programami, rýchlym surfovaním na internete či s výhodnými volaniami so svojimi blízkymi. Vianočná ponuka, ktorá potrvá až do konca januára 2014, umožní doterajším aj budúcim zákazníkom využívať nové aktivované služby na celé tri mesiace len za symbolické 1 euro. Navyše, počas uvedeného obdobia budú môcť službu alebo balík bez akýchkoľvek ďalších poplatkov vypovedať, ak by s nimi neboli spokojní. Vianočná ponuka od Slovanetu bude tak naozaj darčekom bez viazanosti, poplatkov a ďalších skrytých podmienok.
Možnosť nezáväzného vyskúšania je pre zákazníkov Slovanetu dostupná vo všetkých mestách, kde má spoločnosť svoje optické a káblové siete vrátane Bratislavy, Popradu, Prešova, Dunajskej Stredy a ďalších miest. Bude k dispozícii aj pre pripojenie bezdrôtovým internetom v okolí Ilavy, Trnavy, Bratislavy a vo viacerých oblastiach južného Slovenska. Pre zákazníkov s DSL pripojením nezáväzné vyskúšanie nebude dostupné, majú však možnosť objednať si internet za výhodných podmienok počas celej doby trvania zmluvy.
Ako bonus navyše získajú všetci zákazníci, ktorí prejavia záujem, komplexnú ochranu počítača ESET Smart Security na 3 mesiace zadarmo, ako aj jedinečné virtuálne dátové úložisko Aktovka až na 12 mesiacov zadarmo so základným priestorom 10 GB, ktorý sa dá rozširovať podľa potreby.
Pre získanie niektorej z týchto výhod postačuje uzavrieť novú alebo predĺžiť si existujúcu zmluvu na služby od spoločnosti Slovanet najneskôr do 31. 1. 2014. Pre viac informácií o tejto akciovej ponuke a overenie jej dostupnosti navštívte www.slovanet.sk/akcia.