Bratislava 05.09.2011

Slovanet znížil cenu optického internetu na historické minimum

Bratislava, 5.9.2011 – Spoločnosť Slovanet prináša jesennú akciovú ponuku internetových balíkov. Od septembra 2011 uvádza program „Rýchlejší internet Štart“ za historicky najnižšiu cenu 5,90 €. Septembrový akciový balík prináša aj nízke ceny zriaďovacích poplatkov a koncových zariadení pre internet už od 1 €.

Svoju jesennú ponuku Slovanet komunikuje pod názvom „Internet za babku“. „Na začiatku školského roka prinášame internet naozaj za babku, cena najnižšieho programu „Štart“ 5,90 € je stanovená tak, aby bol dostupný skutočne pre každého. S cenou optického internetu sa nám podarilo dosiahnuť historické minimum. V novej akcii navyše ponúkame zákazníkom možnosť zadarmo si vyskúšať službu Strážca prístupu, ktorý ich ochráni pred neželaným a nebezpečným obsahom,“ uvádza Vladimír Rusnák, vedúci produktového a marketinového oddelenia spoločnosti Slovanet.

V rámci jesennej akcie pridáva Slovanet aj zvýhodnené doplnkové služby súvisiace s bezpečnosťou na internete. V ponuke sú produkty Strážca prístupu, ktorý ochráni používateľov internetu pred prístupom na nebezpečné a neželané stránky a AVG Internet Security. Každý nový zákazník ich dostane na prvé 2 mesiace zdarma a bez viazanosti. Ďalšou výhodou za objednanie týchto služieb bude poskytnutie zľavy zo zriaďovacieho poplatku vo výške 6 €.