Bratislava 19.06.2003

Slovanet už poskytuje internet roaming vo viac ako 150 krajinách

Bratislava, 19. jún 2003 – Už vo viac ako 150 krajinách sveta sa môžu klienti Slovanetu pripájať do internetu za lokálne telekomunikačné poplatky a jednoduchým spôsobom internet využívať aj v zahraničí. Umožňuje im to služba Slovanet Traveller, ktorá je vhodným riešením pre všetkých, ktorí potrebujú pripojenie do  internetu nielen na Slovensku a nechcú platiť vysoké sumy za medzinárodné volania alebo v cudzej krajine hľadať a zmluvne sa viazať miestnemu poskytovateľovi.

Pred obdobím letných dovoleniek sme rozšírili internet roaming prostredníctvom našej služby Slovanet Traveller do ďalších krajín. Tým sa stáva prihlasovanie do  internetu v zahraničí ešte jednoduchším,” hovorí Ivan Kostelný, riaditeľ predaja Slovanetu. “Naši zákazníci oceňujú možnosť pripájať sa do internetu zo zahraničia cez Slovanet Traveller a ušetriť tak nemalé prostriedky. S lokálnymi poskytovateľmi internetu sme organizovaní v aliancií GRIC, cez ktorú máme zabezpečené zmluvné podmienky, takže náš zákazník sa v zahraničí nemusí už o nič starať.

Klienti Slovanetu, využívajúci službu Traveller, majú možnosť prihlasovať sa do internetu za lokálne telekomunikačné poplatky v približne 150 štátoch sveta a 1000 lokalitách. Stačí ak si pred odchodom do zahraničia nakonfigurujú pripojenie. V zahraničí neplatia žiadnemu poskytovateľovi internetu a po príchode na Slovensko zaplatia Slovanetu na základe skutočných časov pripojenia v slovenských korunách.