Bratislava 17.01.2008

Slovanet prináša optický internet na štvrť roka bez poplatkov

Bratislava, 17. január 2008 – Slovanet prešovským zákazníkom ponúka optický internet za ešte výhodnejších podmienok. Od začiatku januára môžu mať klienti, ktorí si objednajú Rýchlejší internet Mini spolu s Lepšou káblovkou, internetové pripojenie s rýchlosťou 16 Mbit/s až tri mesiace na skúšku úplne bez poplatkov. Po uplynutí štvrť roka sa klient môže rozhodnúť, či si ponechá túto internetovú službu, alebo ju vymení za rádovo omnoho pomalší Internet zadarmo.
Slovanet má pre zákazníkov k zvýhodneným cenám optického pripojenia aj novoročnú novinku. Ak si zákazník k internetu zvolí aj Lepšiu káblovku a niektorý z prémiových balíkov* KinoPlus 1, KinoPlus 2 alebo KinoPlus 3, dostane navyše každé koncové zariadenie len za symbolickú 1 korunu. Za základný balík pri samostatnej Lepšej káblovke zase zaplatí zákazník v Slovanete iba 169 Sk/mesiac a pri triple play kombinácii internetu, káblovky a telefonovania môže využívať optický internet len za 464 korún mesačne.
Ak užívateľ prejde k Slovanetu od iného providera, získa nielen kvalitné služby za výhodných podmienok, ale Slovanet mu navyše poskytne 9-mesačné prázdniny od platenia internetu. Zákazník dostane ľubovoľný Rýchlejší internet na celých deväť mesiacov bez poplatkov. Prostredníctvom Internetu zadarmo zase Slovanet do konca marca prináša možnosť získať základné internetové pripojenie (256 kbit/s) na tri roky bez mesačného paušálu.
*prémiové programové balíky obsahujú tieto programy:
KinoPlus 1: Hustler TV, XXX Xtreme,
KinoPlus 2: HBO, HBO 2,
KinoPlus 3: Cinemax, Cinemax 2
Ceny v tlačovej správe sú vrátane DPH.