Bratislava 02.05.2007

Slovanet prináša leto s internetom zadarmo a 100 leteniek k tomu

Bratislava, 2. máj 2007 – Slovanet novým zákazníkom v máji a júni prináša akciovú ponuku vysokorýchlostného internetu. Klient v tomto období získa možnosť bezplatne skúšať internet celý mesiac. Ak sa rozhodne využívať ho aj naďalej, celý rok zaň môže mesačne platiť extra zvýhodnenú cenu zníženú na polovicu. Rýchle pripojenie tak môže mať zákazník iba za 239 korún mesačne počas celého roka. Navyše, ak si klient v tomto období kúpi internet, Slovanet ho automaticky zaradí do žrebovania o 100 spiatočných leteniek spolu do šiestich prímorských i turistických destinácií.
„Spiatočných leteniek, ktoré sú v hre do polovice júna, je až stovka, takže šanca na výhru je vysoká. Noví klienti si tak už navždy oddýchnu od drahého a pomalého internetu a vďaka letenke si môžu užiť aj lacnejšiu dovolenku,“ hovorí Roman Greguš, riaditeľ oddelenia marketingu v Slovanete, o aktuálnej internetovej akcii.
Počas májovej akcie noví zákazníci získajú od Slovanetu okrem nízkych mesačných poplatkov či bezplatného internetu na skúšku ešte aj ďalšie zvýhodnenia. Koncové zariadenia za znížené ceny, ďalej akciové zriaďovacie poplatky, ale aj exkluzívny prístup na zábavný server GoFUN, kde nájdu hudobné videoklipy, viac ako desiatku špecializovaných internetových rádií, a najnovšie aj internetovú požičovňu filmov.