Bratislava 28.04.2006

Slovanet ponúka Superstar pre každého

Bratislava, 28. apríla 2006 – Slovanet pripravil na sviatočné dni atraktívnu možnosť pre všetkých, ktorí majú prístup k vysokorýchlostnému internetu. Na hudobno-zábavnom portáli GoFUN si budú môcť vypočuť obľúbené internetové rádio Idol, ktoré ponúka produkciu hviezd zo súťaží Superstar.
Popri slovenských spevákoch ako Tomáš Bezdeda, Katka Koščová či Martina Schindlerová iste zaujme i Aneta Langerová či Kurt Nielsen. Spevácke osobnosti domácej i zahraničnej scény Superstar si budú môcť poslucháči vychutnať od dneška do utorka rána a potom opäť počas druhého predĺženého víkendu od 5. do 8. mája.
Okrem hviezdneho rádia pripravil Slovanet návštevníkom portálu ešte jeden bonus. Cez sviatočné víkendy sa budú na www.gofun.sk postupne obmieňať viaceré rádiá zahŕňajúce najrozličnejšie hudobné štýly od jazzu a blues, cez tanečnú hudbu, hip-hop až po príbehy vojaka Švejka. Z ponuky si iste každý vyberie to, čo mu vyhovuje. Okrem internetových rádií ponúka GoFUN aj sekcie filmových ukážok a videoklipov, ktoré sú bezplatne prístupné pre klientov dátovo meraných GoDSL služieb Slovanetu.