Bratislava 13.09.2004

Slovanet ponúka bezplatný prechod na vysokorýchlostný internet

Bratislava, 13.9.2004 – Podľa posledných prieskumov využíva väčšina užívateľov internetu na Slovensku naďalej najpomalšie a jedno z najdrahších pripojení cez tzv. dial-up. Náklady pre domácnosť môžu dosiahnuť aj niekoľko tisíc korún mesačne, pričom rýchlosť nie je oveľa vyššia, akou sa užívatelia pripájali v počiatkoch rozvoja internetu u nás. Medzitým bola moderná technológia lacného vysokorýchlostného internetu GoDSL rozšírená do viac ako 40 miest Slovenska s perspektívou pripojenia ďalších 20 miest do konca roka. Slovanet sa preto rozhodol ponúknuť všetkým zvyšným klientom telefonického pripojenia do internetu upgrade na vysokorýchlostný internet bez akýchkoľvek ďalších nákladov a navyše získajú prvý mesačný paušál bezplatne.

Po poslednom výraznom znížení cien vysokorýchlostného internetu už nie je veľa dôvodov, prečo váhať s prechodom na rýchle a spoľahlivé pripojenie cez GoDSL,“ uvádza Ivan Kostelný, riaditeľ predaja spoločnosti Slovanet. „GoDSL prináša okrem až 28-násobného zvýšenia rýchlosti internetu aj pevný mesačný paušál od 290 Sk. To znamená, že klient GoDSL za internetové telefónne impulzy neplatí ani korunu.

Podľa novej ponuky získajú všetci klienti, ktorí doteraz používajú akýkoľvek produkt telefonického pripojenia do internetu alebo predplatené služby NaEX a Rozbaľ.to!, zriadenie služby GoDSL zadarmo, vysokorýchlostný modem za symbolickú 1 Sk, balík služieb antivírusovej a antispamovej ochrany Antivírus a Antispam takisto bezplatne a k tomu pri aktivácii akéhokoľvek produktu GoDSL 1000 až GoDSL SemiFlat prvý mesačný paušál zadarmo.