Bratislava 17.02.2015

Slovanet novým aj existujúcim zákazníkom „vypne“ platbu za internet

Bratislava 17.2.2015 – Telekomunikačný operátor Slovanet spúšťa novú akciu. Noví zákazníci optických sietí v mestách Bratislava, Poprad, Prešov, Brezno, Dunajská Streda, Šamorín, Veľký Meder a najnovšie aj v Banskej Štiavnici, ktorí ešte nevyužívali služby Slovanetu a objednajú si internet, zaň prvé dva mesiace nebudú platiť. Ak si zákazník vyberie kombináciu internetu a televízie, počas prvých dvoch mesiacov tak bude platiť iba za televíziu. Z aktuálnej ponuky sa teraz novým zákazníkom obzvlášť oplatí program Rýchlejší internet Štandard+, ktorý bude za ešte výhodnejšiu cenu ako doposiaľ – len za 12,90 € namiesto 15,90 € mesačne. Rýchlosť tohto internetu je až 60 Mbit/s, jeho zriadenie stojí len 1 € a Wi-Fi router k nemu dostanú za 1 € bez ďalších mesačných poplatkov. Existujúci zákazníci získajú pri predĺžení zmluvy internet zadarmo síce len na mesiac, Slovanet im však zadarmo pribalí viacero doplnkových služieb pre bezpečnosť a komfort používania internetu a počítača v ešte vyššej hodnote.

V mestách so sieťou káblovej televízie – Turčianske Teplice, Zlaté Moravce, Turany, Krupina a Kežmarok – budú zákazníci v prípade objednania balíka služieb internetu a televízie oslobodení od paušálneho poplatku za internet dokonca až na 6 mesiacov. Pre zákazníkov v ostatných mestách je k dispozícii ponuka akciových programov internetu už od výhodnej ceny 9,90 €, v niektorých lokalitách dokonca od 6,90 €.

Ku všetkým programom internetu či balíkom Slovanet pridá všetkým novým aj pokračujúcim zákazníkom dátové úložisko Moja aktovka na 12 mesiacov zadarmo a kvalitnú antivírusovú ochranu ESET Smart Security na 3 mesiace zadarmo. K internetovému programu Mini alebo vyšším môžu existujúci zákazníci Slovanetu bezplatne využívať aj službu Hurican online asistent, s ktorou získajú odbornú pomoc pri problémoch s počítačom či smartfónom.

Pre viac informácií o tejto akciovej ponuke a overenie dostupnosti internetu navštívte stránku www.slovanet.sk/akcia alebo zavolajte na bezplatné číslo 0800 608 608. Uvedené ceny sú s DPH.