Bratislava 02.05.2005

Slovanet chce získať zákazníkov Slovak Telecomu

Bratislava, 2. máj 2005 – Slovanet od začiatku mája poskytne svoju službu GoDSL 600 zadarmo všetkým novým klientom. Zákazníci Slovak Telecomu, ktorí doteraz platili 299 Sk za Rodinný internet a ešte aj poplatky za dial-up služby, dostanú od Slovanetu možnosť zadarmo využívať moderné vysokorýchlostné pripojenie. Všetkých užívateľov vyjde rýchly internet so Slovanetom len na tristo korún, ktoré budú platiť Slovak Telecomu za DSL prípojku. Za službu GoDSL 600 nebudú do konca roka platiť vôbec nič.
„Našou májovou akciou chceme dial-up zákazníkom Slovak Telecomu ponúknuť vysokorýchlostný internet za nižšiu cenu, ako teraz platia za desaťkrát pomalší Rodinný internet,“ vyhlásil Roman Greguš, marketingový riaditeľ Slovanetu. „Naša ponuka bezplatného DSL internetu platí zároveň pre klientov dial-up služieb všetkých ostatných poskytovateľov,“ dodal R. Greguš.
S Rodinným internetom sa užívatelia mohli pripojiť počas pracovných dní až po 16-tej hodine a neobmedzene len cez víkendy. S vysokorýchlostným internetom od Slovanetu môžu surfovať kedykoľvek a dáta prenesené počas víkendov a sviatkov sa im vôbec nezapočítavajú do objemu prenesených dát. Navyše prenesené dáta budú užívateľom účtované podľa bežného cenníka. Ak sa záujemcovia rozhodnú pre vyšší dátovo meraný produkt ako je GoDSL 600, dostanú pri 24 mesačnej viazanosti zľavu až do výšky 20% a ďalší bonus 600 MB navyše.
Pri prechode na bezplatné využívanie vysokorýchlostného internetu stačí v Slovanete predložiť akúkoľvek faktúru od Slovak Telecomu. Akcia platí aj pre klientov iných internetových poskytovateľov.
Slovanet má v súčasnosti už viac ako 6200 klientov vysokorýchlostného internetu.
Všetky ceny v tlačovej správe sú uvedené bez DPH.