Bratislava 05.09.2005

Predĺžte si leto s internetom

Bratislava, 5. september 2005 – Vysoký záujem o vysokorýchlostný internet do konca roka zadarmo naďalej pretrváva, preto Slovanet predlžuje akciu do konca septembra. Zákazníci môžu využívať rýchly DSL internet len za 249 Sk mesačne, ktoré budú platiť ST za ST DSL prípojku. Za službu GoDSL 600 nebudú do konca roka platiť vôbec nič. Slovanet tentokrát akciu obohatil o netradičnú výhru v podobe stotisícovej dovolenky v niektorej z destinácii Karibiku.
„Pre všetkých záujemcov sme pripravili akciu, v rámci ktorej môžu vymeniť pomalý dial-up za rýchly GoDSL internet a predĺžiť si leto dovolenkou v slnečnom Karibiku,“ vysvetľuje Roman Greguš, marketingový riaditeľ Slovanetu. „Okrem dovolenky môžu užívatelia získať ďalšie vecné ceny v hodnote viac ako 25 tisíc korún,“ dodáva R. Greguš.
Pri objednaní ktoréhokoľvek iného dátovo meraného produktu klienti zadarmo získajú k predplatenému objemu dát 600 MB dát mesačne navyše do konca roka. Pri zriadení ST DSL prípojky samoinštaláciou im bude poskytnutá jednorazová zľava 400 Sk z mesačného paušálu.