Bratislava 06.05.2014

Od Slovanetu najnovšie dostanete k internetu akciový tablet už od 1 eura

Bratislava 6.5.2014 – Na letné obdobie počnúc májom pripravil Slovanet akciovú ponuku, v ktorej zákazníkom poskytne okrem výhodného vysokorýchlostného internetu, desiatok digitálnych televíznych kanálov a lacnejšieho telefonovania so svojimi blízkymi aj tablet za akciovú cenu už od 1 eura pre internetový program Maxi alebo balík Maxi. Aktuálne ponúkaný model tabletu je značky Lenovo (TAB A7-40) so 7-palcovou uhlopriečkou s HD rozlíšením a 4-jadrovým procesorom. Aj pri aktivácii najnižšieho programu internetu je akciová cena tabletu len 34,99 eur jednorazovo a s mesačným poplatkom 3,49 eura. Existujúci zákazníci pri predĺžení zmluvy získajú tablet ešte výhodnejšie.

Internetové programy operátora sú dostupné v cene od 9,90 eur mesačne a ak si ich nový zákazník aktivuje cez e-shop, Slovanet navyše zaňho zaplatí prvý mesačný poplatok, čiže ho má zadarmo.K tomu Slovanet pribalí všetkým novým záujemcom aj existujúcim zákazníkom dátové úložisko Moja aktovka na 12 mesiacov zadarmo a pre zákazníkov digitálnej televízie 7-dňový TV archív vybraných staníc taktiež zadarmo. Nová akcia Slovanetu potrvá do 30. 7. 2014.

Pre viac informácií o tejto akciovej ponuke a overenie dostupnosti internetu navštívte stránku www.slovanet.sk/akcia alebo zavolajte na bezplatné číslo 0800 608 608.