O nás

Tlačové správy

Bratislava 08.08.2006

Slovanet klientom daruje až 222 korún na telefonovanie

Bratislava, 8. august 2006 – Všetkým, ktorí stále váhajú s prechodom na internetové telefonovanie, Slovanet v auguste prináša príležitosť vyskúšať si ho bez akýchkoľvek nákladov a záväzkov až počas dvoch mesiacov. Okrem možnosti volať v sieti Slovanetu úplne zadarmo a bez obmedzenia, môžu záujemcovia za tento čas získať aj bonus vo výške až 222 korún, ktorý dostanú formou zľavy pri využívaní programov telefonovania cez internet Ušetrite Viac. Zákazníci, ktorí si objednajú telefonovanie spolu s rýchlym ADSL internetom, získajú aj ďalšie výhody ako trvale nulový mesačný paušál či slúchadlá s mikrofónom a softvérový telefón ako darček.
„Chceme vyjsť v ústrety najmä tým, ktorí o telefonovaní cez internet uvažujú, no doteraz nemali možnosť si ho vyskúšať. Od augusta sa k nemu môžu záujemcovia dostať ešte jednoduchšie a v praxi tak môžu zistiť, aké výhody im tento spôsob telefonovania môže ponúknuť,“ vysvetľuje produktový manažér Slovanetu Viktor Rybanský. Pritom počas skúšobnej doby má každý záujemca možnosť kedykoľvek od používania služby bez obmedzení odstúpiť.
Slovanet je prvým alternatívnym operátorom, ktorý ponúka internetové telefonovanie s možnosťou vyskúšať si jeho výhody bez akýchkoľvek záväzkov, zriaďovacích i mesačných paušálnych poplatkov a dokonca aj s bonusom vo výške až 222 korún.
* Všetky ceny uvedené v tlačovej správe sú bez DPH.