O nás

Tlačové správy

Bratislava 22.05.2007

Slovanet potvrdil prvenstvo

Bratislava, 22. máj 2007 – Slovanet je najväčším alternatívnym poskytovateľom širokopásmového internetového pripojenia na Slovensku. Potvrdili to aktuálne prestížne hodnotenia TREND Top Telecom, ktoré každoročne zverejňuje ekonomicko-podnikateľský týždenník Trend. Na základe spomínaného rebríčka Slovanet túto top pozíciu získal s celkovo viac ako 13 000 klientmi svojich broadbandových služieb.
Slovanet navyše v tohtoročnom hodnotení poskytovateľov veľkoobchodných telekomunikačných služieb dosiahol aj pozíciu jednotky na základe nárastu v tejto oblasti. Medziročné zvýšenie veľkoobchodného predaja dosiahlo v porovnaní s predchádzajúcim rokom takmer 68-percentný nárast. Podľa hodnotení TREND Top Telecom 2007 tiež Slovanet skončil s tretím najvyšším medziročným rastom prevádzkového zisku EBITDA medzi alternatívnymi operátormi.
Úspechy Slovanetu v oblasti poskytovania internetu potvrdila aj nezávislá anketa internetového portálu itnews.sk. Slovanet v nej potvrdil pozíciu najrozšírenejšieho alternatívneho poskytovateľa internetu pre firemných zákazníkov, a to tesne v závese za spoločnosťou Slovak Telekom, dominantným hráčom na trhu.